1/5

Girly Gallery

Girls' dressing room renovation, Ledina Grammar School, Ljubljana, Slovenia, 2012


 

The main objective in designing the "girly gallery" concept was the separation of the girls' dressing rooms from other possible users and creation of a tender, girly ambiance. We exploit the height of the space and insert a new level, made out of a steel frame which holds the girls’ new dressing room. The new gallery is veiled with white tarpaulin curtain which provides the girls with enough privacy. The lower level of the existing changing rooms is mainly used for storage space with baskets for sports equipment and other paraphernalia.

 

Location: Ljubljana, Slovenia

Project date: 2011
Completion date: 2012

Area: 57 m2

Type: educational

Client: Ledina Primary School

 

Project team: Jure Hrovat, Ana Kosi, Ana Krec, Tina Rome

Graphic design: Anja Humljan

Photographer: Žiga Culiberg

 

 

Related articles:

​Revista Ambientes Chile

Dom in Stil

Žurnal 24.si

 

Separation of paths.

Dressing room on a

mezzanine.